Amikor egy apró kis csoda érkezik a családba, akkor minden örökre, végérvényesen megváltozik. Én nem győzök elég hálás lenni a kislányomnak, hogy engem választott anyukájának. Néha nehéz, néha még nehezebb, de édes teher ez. A születése pillanatától már többé nem tudtam elképzelni az életemet nélküle.
Viszont kettőt pislantunk és már szalad a kisbabánk, akit most hoztunk haza a kórházból és már nem is igazán kisbaba. Ezek a hetek, hónapok többé nem jönnek vissza. Ezért imádok újszülöttet, kisbabát fotózni, mert tudom, hogy az édesanyának, édesapának milyen jó lesz majd visszanézni a képeket évek múlva.
Az újszülött fotózását legszerencsésebb az első 2 hétben megtartani, hiszen ekkor még nagyon mélyen alszanak a babák, sokkal több és változatosabb fotó készül. A 3. héttől már várható az első növekedési ugrás és bizony ilyenkor előfordul, hogy az egész fotózás alatt az édesanya testi közelségére vágyik a kisbaba.
Ha már nagyobb a kisbabád, akkor kicsit másabb fotók készülnek, hiszen ilyenkor már éberebbek, jobban érdekli őket a külvilág.